Vintage woonwinkel | Gerestylde meubels en woonaccessoires

Hello!

Wij zijn Henny en Daisy, moeder en dochter, en hebben sinds september 2015 onze eigen winkel in het prachtige oude centrum van Schoonhoven! Onze passie ligt bij het opknappen van meubels en vinden kwaliteit voor een leuke prijs erg belangrijk. Regelmatig struinen wij markten af om voor jou de tofste items te vinden, helemaal van deze tijd!


"Wat een leuke winkel, 
met creatief en gastvrij personeel"
                                                        Review van Google

 

Wij hebben een breed assortiment, met meubels en accessoires in alle stijlen, kleuren en maten. Iets gezien bij ons, maar is het nog niet helemaal naar wens? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!


Wij knappen ook jouw meubels op!

Staat er thuis iets wat niet helemaal meer je smaak is? Wat niet meer in je interieur past, of je hebt gewoon zin in weer iets nieuws? Neem dan contact met ons op! Wij kunnen jouw meubel restylen en weer helemaal naar wens maken. Zo hoef je niet gelijk op zoek naar iets nieuws, en kan het met een kleine aanpassing, weer een hele nieuwe uitstraling krijgen!


Wij doen ook aan ophalen en bezorgen! 
Neem hiervoor even contact met ons op. 


Voor meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor het bezorgen en het restylen van jouw meubels, kan je altijd even contact met ons opnemen. Kijk daarvoor even bij onze contactgegevens! 

 

"Winkel met mooie spullen voor een eerlijke prijs"
                                                                                             Review  van Google

 

Wij hopen je snel te zien in Koestraat 96!

Liefs, Henny & Daisy

Foto's: @rhodezorgephotos